Jeg har set dokumentaren “Framing Britney Spears”, og da rulleteksterne startede, så var jeg også klar til at marchere med et skilt i hånden og råbe; Free Britney.

Dokumentaren er lavet af New York Times og følger Britney Spears fra barnestjerne til et liv i fangenskab af hendes far – ifølge hendes fans.

Men dokumentaren er ret ensporet, idet Britney og hendes familie ikke er interviewet. Det er tidligere ansatte og mediefolk, der udtaler sig om Britney Spears.

Fans vil befri Britney Spears

Også fans, der har startet bevægelsen Free Britney, udtaler sig i dokumentaren.

Det er hendes fans, der mener, hun bliver holdt indespærret, idet hun sender kodede beskeder gennem hendes Instagramopslag ifølge hendes fans, og de har også modtaget anonyme henvendelser med informationer, der dog ikke er verificerede, men de bruger dem alligevel.

Og når man har den holdning, at Britney Spears holdes indespærret af hendes far, og man laver en dokumentar med den vinkel. Ja så er jeg da også 100 % sikker på, det er rigtigt. Jeg mener #freebritney

Men fakta er, at der ikke kommer nogen oplysninger frem om, hvorfor hun barberede alt sit hår af. Hvorfor hun ikke måtte se sine børn? Hvad det var, der pludselig gjorde, at alt gik galt for hende, og hun endte med at blive tvangsindlagt. Var hun på stoffer? Har hun en psykisk diagnose? Det får man ikke noget at vide om. Man kan kun gisne.

Dog er det helt sikkert, at livet i en periode ikke har været nem for Britney Spears. Og det er ikke overstået endnu. Jeg håber, at der kommer en afklaring for hende snart, og så kommer hun måske tilbage og fortæller hendes side af historien.

Dokumentaren varer lidt over en time og er absolut seværdig.

Du kan se filmen på TV2 Play

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud. (Foto: Still fra filmen)

Jeg giver den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.